Oplev Little Chubbies gratis på YouTube!

Spotify

En verden af musik til børn og voksne

Aktiver dine børn med fantasifulde sange og fængende musik

Vi skriver aktiverende sange, som inviterer til dans og bevægelse og rolige sange, som stimulerer sanser og fantasi. Vores bevægelsessange er fulde af energi med instruktioner til dans, bevægelse og fagter, som er med til at udvikle børn motoriske færdigheder, koordinering og rumlige forståelse. Vores rolige sange er skrevet i et barnligt, stærkt visuelt og poetisk sprog, som sætter fantasien i gang. Med levende billeder og kraftfulde, billedlige tekster, skaber vi en unik oplevelse, der styrker børns kreativitet og inspirerer til at udforske deres egne unikke ideer og historier. Vores sange er en helhedsorienteret tilgang til musik for børn, der spænder fra sjov bevægelse til rolig fordybelse, og som bidrager til en berigende musikalsk rejse.

Skriv kreative og engagerende sange til børn:

Musikkens betydning for børns udvikling:

Kreativitet, sprog og sociale færdigheder

Musik er kraftfuld og et stærkt værktøj til børns udvikling i mange aspekter af deres opvækst. Børn kan udtrykke sig kreativt, udforske deres følelser, tanker og ideer gennem musik uden brug af ord, som stimulererer deres fantasi og kunstneriske evner. Musik kan styrke kognitive færdigheder som hukommelse og opmærksomhed, da børn lærer at lytte fokuseret og genkende mønstre, rytmer og melodier. Derudover kan musik hjælpe på sprogudvikling ved, at børn gentagne gange hører forskellige lyde, toner og rytmer. I samspil med andre børn kan musik udvikle børns sociale færdigheder, samarbejdsvillighed, teamwork og kommunikation. Desuden kan musik have en positiv effekt på børns følelsesmæssige velvære, reducere stress, angst og virke beroligende og afslappende. Der er mange gode grunde til at indføre mere musik i hjemmet, så tøv endelig ikke med at tænde for anlægget og nyd, hvordan dine børn blomstre i takt med musikken.

Sådan kan sang styrke forholdet mellem forældre og børn

I har vores varmeste anbefaling til ikke blot at spille musik for jeres, men også at synge for dem selv. Det kan have en utrolig effekt på børn og styrke forholdet mellem forælder og barn. Det skaber en tæt bånd og giver en særlig følelse af intimitet, så dit barn med at føle sig elsket og værdsat. Din stemme kan virke beroligende og skabe tryghed og sikkerhed for dit barn. At synge for sit barn er et unikt øjeblik, hvor glæde, humor og følelsen af velvære får lov til at blomstre og springe ud. Gennem sang kan du udtrykke din inderlige kærlighed til dit barn og skabe uvurderlige og dyrebare minder for hele livet. Så brug endelig din egen stemme og syng for dit barn i jeres daglige rutine og nyd de særlige øjeblikke, som sang og musik kaster af sig i hjemmet.