Oplev Little Chubbies gratis på YouTube!

About Little Chubbies

Velkommen til Chubbyland

Hvis du kigger op i himlen og kniber øjnene lidt sammen, så kan du måske finde en lille bitte planet. Denne planet hedder Chubbyland og her bor en masse helt runde dyr. De kalder sig for Little Chubbies. Little Chubbies er et farverigt univers med skønne karakterer, som bare gerne vil lære og lege med børn fra hele verden.Vi er et team af unge kreative fra hele Danmark, som sammen har skabt dette læringsunivers til børn i 3-5 års alderen. Vi har en mission: At skabe historiefortælling og musik af allerhøjeste kvalitet, som aktivt inviterer børn til at lege med og lære gennem vores interaktive animationsfilm. Kom og dans med Chubby Cow. Lær at tælle med Chubby Penguin. Måske kan du endda hjælpe Chubby Piggy med at gætte sine skatte eller prøve en af Chubby Leopards yogatimer?

Go to YouTube

Mød teamet bag Little Chubbies

Mathilde Askhøj

Creator, Visual Artist & Performer

Mathilde står bag idéen til Little Chubbies, og når hun ikke illustrerer eller udvikler nye idéer, så er hun et vaskeægte legebarn, som springer rundt på scenen til vores events.

Andreas Askhøj

Co-Owner & Content Creator

Andreas er autodidakt musiker og vores alt-mulig-nørd. Med sin store passion inden for animation, programmering, musik og storytelling formår han altid at løfte universet til nye højder.

Signe Hyldelund

Writer & Voice-Actor

Vores helt egen multitalent Signe hjælper os med at skrive manuskripter, sange og børnebøger. Hun er et naturtalent på en scene og vinder altid børnenes hjerter, når vi er ude at holde events. 

Maja Jahns Hinzel

Visual Storyteller & Illustrator

Tilbage i 2020 startede Maja i praktik hos Little Chubbies og vi har haft svært ved at slippe hende lige siden. Maja er en talentfuld illustrator og visuel storyteller, som har sans for detaljerne.