Signe Hyldelund

Forfatter, skuespiller, sangskriver og dramaturg

 

Jeg har altid haft en passion for skuespil, dans og sang. Da jeg efter gymnasiet skulle vælge en karrieremæssig retning, tog jeg det meget ambitiøse valg, at søge ind på Musicalakademiet i Fredericia. Jeg fik et skuffende “nej” og det “nej” satte ild i rumpetten. Jeg valgte at rejse til London, for at dygtiggøre at udvikle mine kompetencer indenfor skuespil, sang og dan. Et ambitiøst projekt ville de fleste nok sige, men det stoppede ikke mig.”

Dramaturgi

I London er konkurrencen benhård, og jeg oplevede på egen krop branchens hårde vilkår. Jeg besluttede at det ikke var mig. Jeg kunne ikke leve et liv i konstant konkurrence med andre. Drømmen om en fremtid indenfor skuespil, sang og dans var ikke slukket og jeg søgte efter alternative muligheder, for at skabe karriere inden for de fag. Lige så ambitiøst søgte jeg ind på Dramaturgi på Aarhus Universitet og kom ind.

Jeg forbedrede mine kompetencer og flere kom til, og jeg fandt ud af, at jeg både har en passion og et talent for at skrive.

Et særligt møde

Den passion udfoldede sig i, at jeg startede min egen teatertrup, hvor jeg kunne få lov til at skrive dramatik. Jeg fandt min egen stil som er kendetegnet ved humor, skævhed, et finurligt og tankevækkende sprog og humor. Jeg har også været særlig glad for at indkorporere sang, dans og musik. 

I 2019 opsatte vi en forestilling kaldet “Satans Saltede Røvhul.” Et alvorligt stykke om psykisk sygdom, pakket ind i et fantasifuldt univers og tilføjet en stor portion humor, sang og musik. Skæbnen ville at Mathilde var inde at se forestillingen og faldt for det fantasifulde univers, det levende sprog og den kreativitet der udfoldede sig på scene. Hun opsøgte mig efter forestillingen og fortalte om sit projekt ‘Little Chubbies’. Vi aftalte at mødes og snakke videre. Resultatet blev, at jeg blev en del af ‘Chubby Familien’ som virksomhedens forfatter. 

Entreprenørskab

Det gik hurtigt op for mig hvor ambitiøs Mathilde var, og hvor meget hun brændte for sit lille hjertebarn, og det smittede af. Jeg har ikke kun påtaget mig opgaven som forfatter af børnebøgerne men også fået rollen som sangskriver, sanger, voice actor og seneste skuespiller. Jeg har også fået mig et hjertebarn og kan nu kalde mig entreprenør. Jeg brænder for det kreative, men har også fået en stor interesse for virksomhedens maskineri. 

Fremtid

Det er benhårdt arbejde og konkurrence er hård, men med det ambitiøse team bag virksomheden og et produkt som udefra og ind er kendetegnet ved originalitet, kreativitet og kvalitet, tror jeg på at vi kan blive til noget stort. Jeg drømmer om at Little Chubbies står i bogreolen, ses på tv skærmen, hænger på væggen og er en vej til læring, leg og samvær mellem barn og voksen. Jeg elsker at være på gulvet og lege med børnene når de kommer til vores events. Det giver mig så meget at se hvor engagerede og glade de bliver, når de inviteres ind i vores univers. kan Little Chubbies fremover blive min arbejdslegeplads, så var karrieren som musicalperformer et meget lille offer. Et ambitiøst team, entreprenørskab fra højeste skuffe og en kreativitet der ikke kan tøjles må være opskriften for drømmejobbet.  

 

0
DIN KURV
  • No products in the cart.