Fragt 19 kr // Fri fragt over 299 kr // Leveringstid 1-3 hverdage

Teamet bag Little Chubbies

Little Chubbies er et originalt og illustrativt børneunivers skabt til børn i aldersgruppen 2-6 år. Vi vil gerne nytænke måden at skabe illustrationer og designs på til børneværelset, og derfor har vi skabt et helt storytelling univers omkring illustrationerne med elskværdige karakterer, som børn kan relatere sig til og indleve sig i.

Lige nu kan du købe vores skønne, runde dyr som børnebog, plakater eller postkort. Vi er dog slet ikke færdige med at udvikle, og vi har mange flere projekter på tegnebrættet, som vi glæder os til at dele med jer.

Vi er et lille team af energiske unge kvinder, som brænder for at skabe et farverigt og bæredygtigt børneunivers. Vi har alle en baggrund inden for storytelling og marketing og vi har én særlig ting til fælles. Vi er aldrig blevet voksne. Sådan rigtigt.

Mathilde Kræmer

Founder, Storyteller & Designer

Det startede som en kreativ hobby med at illustrere søde runde dyr, men det var svært at lade det ligge på hobbyplan, og da idéen blev ved med at videreudvikle sig, valgte hun i 2019 at gå all-in på projekt Little Chubbies. Mathilde har en baggrund inden for videoproduktion og storytelling, og udover at holde overblik over hele skuden, så er hun derfor også vores egen lille husfotograf og content creator. 

Signe Hyldelund Schmidt

Børnebogsforfatter

Udover at være mere energisk en selveste Chubby Leopard, så er Signe uddannet dramaturg, og den bedste historiefortæller vi kender! Signe har en forkærlighed for skæve universer, elskværdige karakter og så har hun et fantastisk legende sprog, som er lige i ånd med vores univers.

Maja Hinzel

Visual Storyteller & Designer

Maja har en ustoppelig trang til at bringe nye idéer på bordet, og med sine dygtige evner inden for grafisk design, er der ikke langt fra idé til handling! Maja elsker at skabe og illustrere barnlige universer, og derfor står hun også for den grafiske eksekvering og udvikling af vores produkter. Maja har en PBA i Kommunikation og Design, og er desuden uddannet multimediedesigner. Derudover er hun lige så sød og hjertevarm som en Husky-hund!

0
DIN KURV
  • No products in the cart.