Maja Jahns Hinzel

Visuel Storyteller & Designer

 

“Jeg har altid, siden jeg var meget ung, udtrykt mig visuelt ved hjælp af blyant og papir. Det har i mange år været min måde at få styr på tankemylder og finde indre ro. For mig var det i en ung alder tydeligt, at jeg ønskede at arbejde med det kreative fag, dog var det ikke noget som mange snakkede om som en mulighed, og noget som man kunne tjene penge på og leve af. Det skulle dog ikke stoppe mig, og jeg valgte derfor at følge den kreative uddannelsesvej allerede meget tidligt.”

 

Den kreative vej
Gennem folkeskolen havde jeg billedkunst som valgfag og brugte ud over skolegangen også meget tid på at tegne og forbedre min streg i min fritid. I 10’ klasse valgte jeg den kreative linje, der indebar billedkunst og formgivning, som for alvor satte gang i min kreative uddannelsesvej. Her begyndte mine lærere og omgangskreds at være åbne for mit valg om den kreative vej som en mulig levevej.

Den illustrative retning
Jeg valgte efterfølgende at vende tilbage til at udtrykke mig kreativt gennem illustrationer og startede på Multimediedesigneruddannelsen. Her havde jeg specialet UX design. Denne uddannelse var meget digital, og vi arbejdede også en del med at kode og opsætte hjemmesider. Jeg manglede dog stadigvæk endnu mere kreativ frihed og følte ikke, at kodning var vejen for mig.

Jeg startede derfor på VIA design & business for at tage en PBA indenfor Visuel Kommunikation og Design. Her fik jeg for alvor åbnet øjnene op for den kreative levevej og mødte en masse spændende og dygtige mennesker, som delte min passion for det illustrative arbejde.

Allerede under min PBA begyndte jeg at arbejde med mindre freelance opgaver, som gav mig vilje til at arbejde selvstændigt.

 Little Chubbies
Under praktikperioden på studiet var jeg så heldig at starte som Visuel Storyteller og Grafisk

Designer hos børnebrandet ‘Little Chubbies’. Jeg elskede at opbygge brandet og arbejde tæt sammen med brandets skaber Mathilde Kræmer, der altid var åben overfor mine mange (nogle gange skøre) ideer. Jeg blev fascineret af brandets mange muligheder og  standpunkter. Jeg har altid interesseret mig meget for dyr og natur og elskede derfor at få muligheden for at skabe grafiske løsninger til et bæredygtigt børnebrand. Universet omfavner finurlige streger, skønne farver og godt kollegaskab.

Egen virksomhed
Jeg har derfor valgt at fortsætte samarbejdet, nu hvor jeg har færdiggjort min PBA og har aldrig fortrudt denne beslutning. ‘Little Chubbies’ har hjulpet mig på mange måder, og jeg elsker at være en del af det ambitiøse og elskelige univers. Det selvstændige arbejde har givet mig selvtillid til at forsøge mig med min egen virksomhed; Jahns Hinzel Design. I egen virksomhed udbyder jeg professionelle illustrationer og grafisk arbejde til private og erhverv, men jeg er langt fra færdig med at arbejde med ‘Little Chubbies.’

0
DIN KURV
  • No products in the cart.