Little Chubbies TV

Chubby Cow byder op til dans, Chubby Panda synger godnat og Chubby Hippo vil lære dig at tælle. Alt sammen sker det på vores Online TV kanal Little Chubbies TV. Hvis I kan lide filmene, så husk at trykke abonnér. Det er gratis, og så får I besked, så snart vi udgiver nye film

 

Et digitalt læringsunivers

Med vores Online TV kanal har vi skabt nem adgang til aktiviteter, der både kan få små og store op fra sofaen og ud på gulvet og røre sig. Vi giver mulighed for sjov læring, og så har vi skabt en verden af musik og børnesange, som både inviterer til at dans, aktivitet, men også til at falde til ro. Al vores musik er originalt skrevet og komponeret og har altid tanke på de små lyttere. Vores aktiviteter er skabt med skarpt øje for aldersgruppen, og vi lover aktiviteter og læring med indhold, sjov og kvalitet for både de store og de små børn. 

Hos Little Chubbies har vi været meget opmærksomme på spørgsmålet om skærmtid og skærmforbrug hos de små. Derfor har vi taget valget om, at vores online aktiviteter inviterer til at røre sig, at tænke og at lege. Vores Chubbies sidder sjældent stille, og når de inviterer jer med til Chubbyland, så er dagen fuld af sjove aktiviteter og eventyr. 

Hop ind på ores Online TV kanal ‘Little Chubbies TV’ og tag del i timers sjove aktiviteter for store og små.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.