Dialogisk læsning

Vores bøger er levende, lærerige og sjove og lægger op til dialogisk læsning mellem barn og voksen. Det betyder, at i sammen vil dykke ned i de skønne bøger, og folde historierne ud. Det kræver nok en lille forklaring, når Chubby Pandas mave ‘knurrer’, for hvad er det lige for en lyd, og hvilket dyr kender vi det egentlig fra? Måske jeres eller naboens hund? Eller når Chubby Monkey falder ‘pladask’ ned fra træet? Hvad betyder pladask? Og gør det ondt? De største vil måske selv give sig i kast med at lære at læse, men skal nok have lidt hjælp til at stave sig frem. Denne form for læsning lægger op til læring og dejligt samvær med dit barn eller barnebarn.  

Flotte illustrationer
Vores bøger har et flot illustrativt univers, der skal fange opmærksomheden og gøre bøgerne levende. Den runde form på dyrene er et helt særligt kendetegn og vil skabe mange smil hvad end i ser dem i bøgerne eller leger med dem i filmene på vores Youtubekanal ‘Little Chubbies TV’. 

Vi tør garantere, at I med vores bøger får et elsket produkt til reolen på børneværelset. Dyrene i Chubbyland venter kun på jer.

 

0
DIN KURV
  • No products in the cart.