Velkommen til Chubbyland

Langt oppe i himlen, så langt op at du må knibe øjnene helt sammen for at se den, findes en grøn og blå planet ved navn Chubbyland. På planeten finder du junglen, hvor træerne vokser helt op i himlen, Savannen hvor, der er åh så varmt, fordi solen skinner hele dagen, Nordpolen, hvor der er så koldt, at tænderne klaprer og Bondegården med de flotte grønne marker og gyldne marker. Uanset om du er i nord, syd, øst eller vest, så er planeten fuld af eventyr. 

På planeten bor der en masse dyr. De ligner ikke de dyr, vi kender fra planeten jorden. De her dyr er nemlig helt runde. HELT RUNDE. De kaldes for Little Chubbies. De er søde og sjove, og så elsker at lege, og de håber sådan, at du vil lege med. 

Tag med rundt på planeten og oplev de mest fantastiske eventyr. Dans med Chubby Cow, læs om Chubby Hippo eller syng med Chubby Panda. Her på vores planet er der sjov i timevis. Kom med til en eventyrlig verden –  både store og små kan lege med på planeten Chubbyland.  

 

Hvis du tager en kikkert og peger den op mod nattehimlen, kan du se en masse lysende prikker. De kaldes stjerner. Nær en af de små stjerner er en helt særlig planet. På denne planet findes der ét stort land. I landet bor der ingen mennesker, men en masse forskellige dyr. De er helt runde og har flotte farver. De kalder sig for Little Chubbies. Nogle Chubbies kan bedst lide at bo i nord, hvor der er dejligt koldt. Andre Chubbies vil hellere bo langt mod syd, hvor solen skinner, og den frodige skov kaster en dejlig skygge.

I Chubbyland er alle venner. Kom med og se hvilke eventyr, der gemmer sig i Chubbyland.

Mød vores Chubbies

Chubby Hippo

Her ligger Chubby Hippo og dovner den i sit mudderbad. Mudderbadet er fuld af bobler. Kan du gætte, hvordan hun laver boblerne? Hun prutter! Prut prut prut. Lær at tælle med Chubby Hippo på YouTube.

Chubby Panda

Gaaaaab nu sover Chubby Panda. Hun elsker at spise og sove. Har du hørt hendes godnatsang? Når du skal til at sove så hør hendes godnatsang på Spotify og fald dejligt i søvn.

Chubby Monkey

Mød planetens helt egen tryllekunstner. Med Chubby Monkey magi ved man aldrig, hvad der kan ske. Men pas på! Hun er en drillepind, og nogle gange bliver hendes magi til driller. Se hendes tryllerier på Little Chubbies TV.

Chubby Leopard

Se nu kommer Chubby Leopard løbende. Vil du løbe med? Han elsker at løbe og efter en god løbetur, så slapper han af med en gang dejlig afslappende yoga. Se om I kan være med!

Chubby Sea Lion

Svøm en tur i vandet med Chubby Sealion. Hun elsker vand, og hun elsker at spille med sin bold. Hun kan sparke til bolden med sin hale og gribe bolden med sine luffer. Hun er sej!

 

Chubby Cow

Der er ingen der elsker kage mere end Chubby Cow. Han bager kager hele dagen, og når han ikke bager kager, så danser han rundt i sit køkken. Han siger, at så kagerne smager endnu bedre. Vil du danse med?

Chubby Penguin

Hvis man skal lære at flyve, må man give den gas. Og der er ingen, der giver den mere gas end Chubby Penguin. Han vil så gerne lære at flyve. Kom og giv den gas sammen med ham så kan du også lære at flyve. 

0
DIN KURV
  • No products in the cart.