Et grønt ansvar

En grøn planet og glade dyr er omdrejningspunktet for det børneunivers, som vi har skabt med Little Chubbies. Vi ønsker at fantasi skal blive til virkelighed, og vi vil tage vores ansvar i bevarelsen af vores planet, dyr, natur og knappe ressourcer. Hos os er grønt ansvar lig med produkter, som er produceret med øje for miljøet.

Produktion
Alt vores papir og emballage enten FSC-certificeret eller genbrugt, og vi vælger vores samarbejdspartnere ud fra deres miljøcertificeringer, og hvordan vi kan minimere vores aftryk på naturen. Vores postkort og børnebøger bliver printet hos KLS PurePrint, som er et af verdens mest miljøbevidste trykkerier. De er ét af tre trykkerier i hele verden, som er Cradle-to-Cradle certificeret, hvilket har til formål at skabe produkter, der ikke forurener. Målet er, at der udelukkende må bruges materialer og stoffer, som indgår i et sundt kredsløb, og hverken skader mennesker og miljø. KLS har således udviklet PurePrint papir og trykfarver, som er fri for kemikalier og er 100% biologisk nedbrydelige. Alle vores børnebøger er produceret med disse standarder. Vi bestræber os hele tiden på at gøre vores produktion så miljøvenlig som muligt. For vi kan altid blive bedre.

God samvittighed
Hos Little Chubbies kan kvalitet og det grønne ansvar, sagtens gå hånd i hånd. Ingen kompromisser bliver lavet. Vi ønsker at blive et eksempel for andre, både sælgere og købere, så vi alle kan producere og købe produkter med god samvittighed. Vi har kun én planet. Vi må alle tage det grønne ansvar og gøre hvad vi kan for at passe på vores miljø.

Besøg trykkeriet https://klspureprint.dk/ og læs mere om bæredygtigt trykkeri

 

0
DIN KURV
  • No products in the cart.