Leg og aktiviteter for børn

Kom og leg med Little Chubbies. Find sjove aktiviteter for børn her på hjemmesiden og besøg vores Online TV kanal på Youtube kaldet Little Chubbies TV. Her har du mulighed for at høre børnesange, danse, lege og lære med vores Little Chubbies. Med Little Chubbies TV har du nem adgang til timers sjove aktiviteter for børn.

Kreative aktiviteter for børn
Her på hjemmesiden vil vi løbende lægge sjove ideer og kreative aktiviteter for børn ud. Bliv inspireret og skab timers leg med vores aktiviteter. Aktiviteterne er helt gratis og lige til at gå til. Skab hyggelig samvær omkring kreative projekter med ‘Little Chubbies’.

Events
Hold godt øje med vores kalender. Kom til vores populære event og leg med Signe – vores Chubby-ven Hun vil tage dig med til Chubbyland, hvor vi sammen skal synge, danse og lege. En dag fuld af sjove aktiviteter for børn og deres voksne. Skynd dig at sikre en billet.

Halloween- og efterårshygge

Hvad skal I lave i efterårsferien? Sammen med Kreativ Gir Liv har vi samlet et halloween- og efterårshæfte til jer med sjove opgaver, rim, remser og lege til ude og inde. Det er helt gratis at downloade! Rigtig god efterårsferie.

Aktivitetshæfte til påskeferien

Sammen med Kreativ Gir Liv har vi lavet et stort aktivitetshæfte til jer med sjove påskeopgaver, mal-selv-tegninger, rim og remser og lege til ude og inde. I hæftet findes også en SKØN konkurrence, hvor I kan vinde en specialdesignet navneplakat inispireret af jeres helt egen tegning! Download blot hæftet herunder og print ud derhjemme. God fornøjelse!

Lav jeres egne Little Chubbies fastelavnsmasker

0
DIN KURV
  • No products in the cart.